Lancering ‘Lion Collection’

Modeliefhebbers opgelet! Fashion label Fabienne Chapot en het DNA Gala hebben speciaal voor het Antoni van Leeuwenhoek de ‘Lion Collection’ gelanceerd. De opbrengst van deze special edition gaat naar het immuuntherapie onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek onder leiding van prof. dr. Ton Schumacher.

“Dit project gaat me aan het hart. Nog steeds komen talloze mensen, op wat voor manier dan ook, in aanraking met deze vaak ongeneeslijke ziekte. Door immuuntherapie wordt kanker met lichaamseigen cellen bestreden op een uiterst effectieve manier.  Ik voel me betrokken bij dit mooie doel en ik ben dankbaar dat ik als ondernemer op deze positieve manier een bijdrage kan leveren”, vertelt Fabienne Chapot.

Speciale collectie
De collectie bestaat uit een t-shirt, make-up bag, telefoonhoesje, portemonnee, sleutelhanger en het signature piece van het merk, the Perfect Blouse. De print van de Lion Collection, bestaande uit een herhaling van handgeschilderde leeuwen, is exclusief ontworpen en symboliseert strijdbaarheid & kracht. De Fabienne Chapot Lion Collection zal een jaar lang verkrijgbaar zijn en de totale opbrengst zal tijdens het DNA Gala op 24 november 2018 bekend gemaakt worden.

DNA Gala
Op 24 november 2018 wordt ter ere van het 105 jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek, de tweede editie van, het DNA Gala georganiseerd. Dit grootse gala voor 1000 genodigden, waar een scala aan artiesten zullen optreden, heeft als doel om door middel van tafelverkoop, een loterij en een veiling zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek naar immuuntherapie.

Koop een item
Wilt u een item van deze unieke collectie en bijdragen aan kankeronderzoek? Bezoek dan hier de webwinkel van Fabienne Chapot.

Comments are closed.