Contact

Heeft u een vraag? Mogelijk wordt uw vraag hieronder bij de veel gestelde vragen beantwoord. Neem bij overige vragen gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Antoni van Leeuwenhoek Foundation
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam
t: 020-5122856
e: fondsenwerving@nki.nl

Bevestiging gift
Wilt u een donatie doen? Dat kan via ons bankrekeningnummer NL26 RABO 0102 9000 00.
Indien u een schriftelijke bevestiging wenst van uw donatie, vermeld dan uw contactgegevens in de omschrijving. Het is ook mogelijk om een donatie te doen via ons online donatieformulier.

Donateurschap opzeggen of wijzigen
U kunt uw donateurschap opzeggen of wijzigen door te bellen met 020-5122856 of stuur een mail met uw gegevens naar fondsenwerving@nki.nl

Ook als u een adreswijziging wilt doorgeven kunt u ons een email sturen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bankgegevens:

IBAN NL26 RABO 0102 9000 00
BIC RABONL2U
T.a.v. Stichting Antoni van Leeuwenhoek Foundation te Amsterdam

Veelgestelde vragen

Doneren

Wat is het rekeningnummer van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation?

Ons rekeningnummer is IBAN NL 26 RABO 01 02 90 00 00 ter attentie van Stichting Antoni van Leeuwenhoek Foundation te Amsterdam. Indien u een schriftelijke bevestiging wenst van uw donatie, vermeld dan uw contactgegevens in de omschrijving.


Is er een minimum bedrag dat ik moet doneren?

Nee, dat mag u zelf bepalen. We zijn blij met elke bijdrage.


Hoe kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief?

U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden door uw gegevens achter te laten op dit formulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar fondsenwerving@nki.nl.


Ik wil graag een bedrag schenken aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Hoe gaat dat in zijn werk? En zit daar een minimaal bedrag aan verbonden?

Op de pagina over schenken vindt u meer informatie over doneren met belastingvoordeel. Er is geen minimaal bedrag verbonden aan schenken. Wel minimale termijn van 5 jaar. U kunt een brochure over schenken aanvragen door een e-mail te sturen naar fondsenwerving@nki.nl.


Ik wil mijn donateurschap opzeggen. Wat moet ik doen?

Wat jammer dat u uw donateurschap op wilt zeggen. U kunt uw donateurschap opzeggen door een e-mail te sturen naar fondsenwerving@nki.nl met daarin uw Vriendnummer en uw naam en adresgegevens. Dan zorgen wij ervoor dat uw donateurschap wordt opgezegd.


Waar worden de donaties aan besteed?

Alle donaties aan acties gaan naar Antoni van Leeuwenhoek Foundation, partner van KWF Kankerbestrijding en worden gebruikt voor de financiering van kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.


Kan ik vanuit het buitenland doneren?

Ja, dat kan. U kunt het bedrag direct overmaken op de rekening van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.
IBAN: NL26 RABO 01 02 90 00 00
BIC: RABONL2U
Adresgegevens Antoni van Leeuwenhoek Foundation: Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam


Blank

Hoe veilig is een online donatie?

Online doneren aan Antoni van Leeuwenhoek Foundation is veilig. Voor een veilige, snelle en correcte verwerking van donaties werken we samen met Docdata Payments via een versleutelde website.


Kan ik anoniem doneren?

Ja, dat kan. U kunt ervoor kiezen om niet uw naam maar ‘Anoniem’ op de website te laten verschijnen bij uw donatie. We gebruiken uw NAW-gegevens alleen om online een betaling te kunnen ontvangen.


Kan ik mijn online donatie annuleren?

Ja, dat kan. U kunt een e-mail sturen naar fondsenwerving@nki.nl, vermeld daarin de eventuele actienaam, het gedoneerde bedrag, uw IBAN-nummer, uw naam en de datum waarop het bedrag is afgeschreven.


Ik wil niet via het donatieformulier maar direct via mijn bank doneren, hoe doe ik dat?

Rechtsreeks doneren kan via IBAN-nummer: NL26 RABO 01 02 90 00 00, ten name van het Antoni van Leeuwenhoek Foundation te Amsterdam. Indien u een schriftelijke bevestiging wenst van uw donatie, vermeld dan uw contactgegevens in de omschrijving.


Waarom heb ik de Antoni niet ontvangen?

Vrienden van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation ontvangen twee keer per jaar het magazine Antoni. U wordt al vanaf 25 euro per jaar Vriend van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Bovendien ontvangt u dan naast ons magazine ook regelmatig uitnodigingen om onze bijeenkomsten bij te wonen.
Bent u vriend maar heeft u de Antoni niet ontvangen? Stuur ons dan een e-mail (fondsenwerving@nki.nl) of bel ons op 020-512 2856. Dan sturen wij u er een toe.


Waarom ben ik niet uitgenodigd voor een bijeenkomst?

Vrienden van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation ontvangen regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. U wordt al vanaf 25 euro per jaar Vriend van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Bovendien ontvangt u dan naast uitnodigingen voor verschillende bijeenkomsten ook ons magazine Antoni.
Bent u vriend maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur ons dan een e-mail (fondsenwerving@nki.nl) of bel ons op 020-512 2856.


Vriend worden

Hoe word ik Vriend van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation ?

Een mooie manier om ons te helpen is door Vriend van het Antoni van Leeuwenhoek te worden. Dit kan al vanaf € 25,- per jaar. U wordt Vriend door het invullen van het formulier op deze website of u kunt een brochure aanvragen door een e-mail te sturen naar fondsenwerving@nki.nl.


Wijzigen

Hoe geef ik een wijziging van mijn adres / hoogte donatiebedrag / rekeningnummer door?

U kunt uw wijziging doorgeven door een e-mail te sturen naar fondsenwerving@nki.nl. Zou u uw Vriendnummer willen vermelden? Hartelijk dank!