Deze website is bedoeld voor iedereen die meer informatie wil over de Antoni van Leeuwenhoek Foundation en voor iedereen die in actie wil komen tegen kanker. Het actieplatform van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation is een onderdeel van KWF kankerbestrijding. De teksten, beelden, video’s en andere uitingen op deze actiewebsite bestaat uit twee delen: het deel dat door de Antoni van Leeuwenhoek Foundation wordt beheerd en de persoonlijke actiepagina’s die bezoekers zelf (kunnen) aanmaken en bijhouden. Wij doen ons uiterste best om beide delen zo correct, volledig en actueel mogelijk te houden.

De actiepagina’s

Omdat bezoekers op deze website hun eigen actiepagina (kunnen) aanmaken, wordt een deel van de content op deze website (de persoonlijke actiepagina’s) niet automatisch gecontroleerd door de Antoni van Leeuwenhoek Foundation of KWF Kankerbestrijding. Wij houden nieuwe en bestaande actiepagina’s wel in de gaten om te beoordelen of een actie niet in strijd is met onze spelregels.

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk originele, leuke en effectieve acties worden georganiseerd. Mochten er toch mensen zijn die kwetsende of aanstootgevende acties toevoegen dan kunnen wij die verwijderen. Komt u een actie tegen die u niet geschikt vindt, dan horen wij dat graag. Ook als u twijfels heeft over uw eigen, of andermans actie, kunt u met ons contact opnemen via fondsenwerving@nki.nl.

Melding maken

Mocht u content tegenkomen die niet correct, volledig of verouderd is, laat het ons dan weten. Bijvoorbeeld via fondsenwerving@nki.nl. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. We behandelen uw melding zo snel mogelijk.

Copyright

Op alle tekst- en beeldmateriaal en technische voorzieningen op www.avlfoundation.nl rust copyright. Dat betekent dat u niet zomaar iets mag kopiëren, reproduceren, op uw website zetten of op andere manieren verspreiden. U mag het materiaal alleen gebruiken voor huiselijk gebruik. Dit geldt voor drukwerk, foto’s, printwerk, video, audio, film, of als u iets opslaat op uw computer. Wilt u toch materiaal van deze website gebruiken, stuur dan een e-mail naar fondsenwerving@nki.nl zodat wij u daar officieel toestemming voor kunnen geven.