Nalaten

Zou het niet geweldig zijn als we een oplossing vinden voor kanker? Zodat kanker geen dodelijke ziekte meer is en dat iedereen met kanker met een goede kwaliteit van leven kan doorleven? U kunt geld nalaten aan de AVL Foundation en zo een bijdrage leveren voor de toekomst.

Iedereen kan helpen
A cure for every cancer, dat is onze droom. Daarom werken in het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekers en medici elke dag heel hard om deze droom waar te maken. Niet iedereen kan onderzoeker of arts worden, maar iedereen kan wel helpen om deze droom te realiseren.

Onschatbare waarde
Met een eenmalige donatie, door het opzetten van een inzamelingsactie, maar ook door de Antoni van Leeuwenhoek Foundation op te nemen in uw testament. Erfenissen die (deels) worden nagelaten aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation zijn van onschatbare waarde voor de onderzoeken dat bij het Antoni van Leeuwenhoek worden uitgevoerd.

Meer informatie
Het nalaten van geld en het regelen van uw erfenis zijn geen eenvoudige processen waarbij u over een nacht ijs gaat. Op deze pagina's vindt u informatie en inspiratie om ons op te nemen in uw testament. We hebben ook een kort stappenplan opgesteld over het nalaten aan de AVL Foundation. Wilt u, uw notaris of executeur graag meer informatie of vrijblijvend persoonlijk contact om te spreken over de mogelijkheden, dan help ik u graag. U kunt mij bellen of mailen, of een belverzoek achterlaten. Dan neem ik contact met u op.

Ellen Coster

Persoonlijk advies over Nalaten
Ellen Coster

Senior Relatiemanager nalatenschappen
T: 020 512 9025
M: 06 2022 1388
E: e.coster@nki.nl

Belverzoek >

Statutaire naam
Stichting Antoni van Leeuwenhoek Foundation
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam
KvK nummer: 53146093

Nalaten aan AVL Foundation
U wilt de AVL Foundation

opnemen in uw testament.
Wij helpen u graag!

Meer informatie >

Voor executeurs
Heeft u vragen over de afwikkeling?
Wij helpen u graag!

Meer informatie >

“Mijn vriendin Riet den Ouden vroeg mij na haar dood haar flat op te ruimen en haar nalatenschap te regelen. Ze had haar administratie heel overzichtelijk achtergelaten. Vanaf dag één dat ik contact zocht met het Antoni van Leeuwenhoek kreeg ik een vaste contactpersoon toegewezen, waar ik steeds met mijn vragen terecht kon. Dat was heel prettig. Ik denk dat Riet van bovenaf toekijkt en dat zij blij is met hoe goed het geld terecht is gekomen.”

Louise Beuling