Het DNA Gala 2023 overtrof alle verwachtingen

Wat een geslaagde avond was het! En wat een fantastisch bedrag is er opgehaald tijdens het DNA Gala op zaterdag 25 november. Dit bedrag zal worden besteed aan onderzoek naar vroegdiagnostiek in het Antoni van Leeuwenhoek.

Het grootse benefietgala dat plaatsvond in de RAI Amsterdam werd georganiseerd vanwege het 110-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek. Tijdens het gala konden gasten genieten van een heerlijk diner dat werd afgewisseld met optredens van onder andere Edsilia Rombley en de Sonny’s Inc entertainment band en werd muzikaal opgeluisterd door de talentvolle pianiste Iris Hond. De presentatie van de avond was in handen van Paul de Leeuw.

Vroegdiagnostiek
Ook werd er door  prof. dr. Theo Ruers, oncologisch chirurg en hoofd Centrum voor Vroegdiagnostiek van het AVL en Mara Blonden, manager Centrum voor Vroegdiagnostiek uitleg gegeven waar het die avond allemaal om te doen was: onderzoek naar Vroegdiagnostiek. Dankzij vroegere opsporing van kanker kunnen behandelingen en genezingskansen nog verder worden verbeterd.

Aan het eind van de avond kon er geboden worden op exclusieve veilingstukken en konden gasten deelnemen aan een loterij. Dankzij veel gulle gevers is er een fantastisch bedrag ingezameld waar prachtig onderzoek van kan worden gedaan.

Wij willen de Stichting DNA Gala, alle donateurs en de vrijwilligers, zonder wie deze avond niet mogelijk was geweest, hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage en inzet.

Heel veel dank!

Fotografie: Jurriaan Callenbach

,

Comments are closed.