De Vierdaagse voor kankeronderzoek

Loop jij van 19 t/m 22 juli de Nijmeegse Vierdaagse én wil je je inzetten voor kankeronderzoek? Met De Vierdaagse Sponsorloop kun je dit jaar geld inzamelen voor de AVL Foundation. Maak een speciale actiepagina aan en laat je kilometers sponsoren door familie en vrienden. Wil je graag meedoen en heb je nog geen startbewijs voor de Vierdaagse? Vanaf 4 april is de na-inschrijving geopend. 

Waarom meedoen?
Kanker komt nog steeds te vaak voor. We kennen allemaal wel iemand met kanker. Jij wilt daarom graag bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek, waar onderzoekers continu werken aan het ontwikkelen van de beste behandeling voor kankerpatiënten.

Donaties voor kankeronderzoek
Jouw bijdrage en die van je sponsoren komt ten goede aan één van de vijf onderzoeksthema's in het Antoni van Leeuwenhoek:

  • Fundamenteel onderzoek
  • Immuuntherapie
  • Beeldgestuurde therapie
  • Therapie op maat
  • Kwaliteit van Leven

Deze thema's hebben allemaal als doel meer te weten te komen over kanker en om kankerpatiënten de best mogelijke behandeling te kunnen bieden. Help je mee?

Wat krijg je van ons?
Naast heel veel dankbaarheid krijg je thuis een goodie bag toegestuurd en je mag een kijkje in de keuken nemen in één van onze onderzoekslaboratoria. Een onderzoeker vertelt je dan uitgebreid over zijn werk.

Comments are closed.