Samenwerking met My Goodbye versterkt ondersteuning voor kankerpatiënten

My Goodbye, een toonaangevend platform voor het ondersteunen van mensen bij het regelen van hun afscheid en nalatenschap, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in het bieden van ondersteuning aan kankerpatiënten en hun families.

Verbeteren van welzijn
De samenwerking is ontstaan vanuit een gedeelde toewijding aan het verbeteren van het welzijn van mensen die getroffen zijn door kanker. Als onderdeel van deze samenwerking zal My Goodbye 1 euro doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation voor elk verkocht jaarlidmaatschap in Nederland. Deze bijdrage komt ten goede aan de financiering van levensreddend onderzoek dat wordt gedaan in het AVL.

Afscheidswensen vastleggen
Daarnaast zal My Goodbye gratis memberships verstrekken aan het Antoni van Leeuwenhoek voor patiënten die de app willen gebruiken. Deze memberships geven patiënten en hun families toegang tot de volledige functionaliteit van het platform. Hiermee is het mogelijk om op een eenvoudige en intuïtieve manier afscheidswensen vast te leggen en een nalatenschap te regelen.

Positieve impact
"De samenwerking met de Antoni van Leeuwenhoek Foundation is voor ons een belangrijke mijlpaal", zegt Erik Beek, medeoprichter van My Goodbye. "Door onze krachten te bundelen, kunnen we een positieve impact hebben op het leven van kankerpatiënten en hun dierbaren, terwijl we tegelijkertijd de missie van het Antoni van Leeuwenhoek ondersteunen om een behandeling voor elke kanker te vinden en betere zorg aan patiënten te kunnen bieden."

Over My Goodbye
Met My Goodbye kunt u al uw wensen voor uw afscheid en nalatenschap vastleggen: van emotionele, financiële en juridische zaken, tot social mediapasswords en uw uitvaart playlist. En dat allemaal verzameld in één gebruiksvriendelijke app. Zo blijven nabestaanden niet achter met onbeantwoorde vragen en een onnodig zwaar afscheid.

My Goodbye

,

Comments are closed.