Loop mee met de 4Daagse en zamel geld in voor kankeronderzoek

Loop jij van 16 t/m 19 juli de Nijmeegse Vierdaagse én wil je je inzetten voor kankeronderzoek? Met De Vierdaagse Sponsorloop kun je dit jaar geld inzamelen voor de AVL Foundation. Maak een speciale actiepagina aan en laat je kilometers sponsoren door familie en vrienden. 

Waarom meelopen voor de AVL Foundation?
Kanker komt nog steeds te vaak voor. We kennen allemaal wel iemand met kanker. Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De AVL Foundation zamelt geld in om kwalitatief hoogwaardig kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek voort te kunnen zetten. Help je mee?

Hoe doe je mee voor AVL Foundation?
• Heb jij een ticket voor de 4Daagse weten te bemachtigen? Koppel jouw wandelprestatie aan de AVL Foundation als goed doel via Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop! maak daar je eigen actiepagina aan.
• Vraag je omgeving om je wandelprestatie te sponsoren om zo geld in te zamelen voor kankeronderzoek

Wat krijg je van ons?
Naast heel veel dankbaarheid krijg je thuis een goodie bag toegestuurd en je mag een kijkje in de keuken nemen in één van onze onderzoekslaboratoria. Een onderzoeker vertelt je dan uitgebreid over zijn werk.

Fotografie: DdF

, , ,

Comments are closed.