Van Dam tot Dam voor kankeronderzoek

De inschrijving is gesloten!

Wil je de hardlopers steunen? Ga naar: actievooravlfoundation.nl/projects

 

Ren op 17 september van de Prins Hendrikkade in Amsterdam via de IJ-tunnel 16,1 km naar de Dam in Zaandam onder het genot van opzwepende muziek en aanmoedigingen. Of doe mee met de Damloop by Night op zaterdag 16 september (8 km). Wanneer je met de Dam tot Dam meeloopt voor de AVL Foundation draag je bovendien bij aan kankeronderzoek.

Waarom meedoen
Door mee te doen aan de Damloop en hiermee in actie te komen voor AVL Foundation draag je bij aan onze missie om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen én om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In het Antoni van Leeuwenhoek werken gedreven onderzoekers continu aan het ontwikkelen van de beste behandeling en zorg voor kankerpatiënten. Mede met jouw (sportieve) steun kunnen we dit blijven doen.

Praktische informatie en meedoen
Op zondag 17 september kun je meedoen aan het Dam tot Dam parcours van 10 Engelse mijl en op zaterdag 16 september kun je meedoen aan de Damloop by Night (5 Engelse mijl).

Hoe doe je mee?

  1. Meld je aan via het AVL actieplatform. Kies voor het parcours van 10 Engelse Mijl 0p 17 september of die van 5 Engelse mijl op 16 september
  2. Deel je actie en laat je sponsoren door vrienden en familie.
  3. Haal je minimale streefbedrag (€225 voor de 10 EM en €150 voor op de 5 EM), en je ontvangt in de week voor de Damloop je startbewijs.

Wat krijg je van ons?  
Wanneer je je minimale sponsorbijdrage hebt gehaald ontvang je van ons:

  • Een startbewijs voor de Dam tot Damloop;
  • Een sportshirt waarin je in beweging kunt komen;
  • Tips voor het succesvol maken van je actie.

Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar dus meld je snel aan!

 

Dam tot damloop

, , ,

Comments are closed.