De acceptgiro verdwijnt. Maar uw hulp is nog steeds nodig.

Per 1 juni verdwijnt de acceptgiro. De banken hebben besloten te stoppen met dit betaalmiddel, omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat banken na 1 juni geen acceptgiro's meer verwerken. We hebben als goede doelen samengewerkt aan een alternatief genaamd 'Mijn eenmalige gift'.

Vanaf nu zullen wij gebruikmaken van deze nieuwe betaalwijze, maar daarnaast bieden we ook nog andere alternatieve betaalmethoden. Dankzij uw giften kunnen de onderzoekers van het Antoni van Leeuwenhoek het onderzoek voortzetten om voor elk type kanker een behandeling te vinden. Uw steun blijft voor ons daarom ontzettend belangrijk!

Hoe kunt u doneren na 1 juni 2023

Deze veilige en eenvoudige manieren blijven mogelijk:

 • Per 'Mijn eenmalige gift'
  Het invullen van de Mijn eenmalige gift die u van ons per post ontvangt. In bijgevoegde antwoordenvelop stuurt u deze (gratis) naar ons retour.
  Kijk voor meer informatie over Mijn eenmalige gift op www.mijneenmaligegift.nl
 • Per QR-code
  Door met de camera van uw mobiel de QR-code op uw eenmalige gift te scannen kunt u veilig en snel betalen met iDeal, via uw eigen bank.
 • Via de website: via www.avlfoundation.nl/doneer
  Op onze website kunt u ons machtigen om uw bijdrage maandelijks af te schrijven met een automatische incasso. Het is ook mogelijk om eenmalig te doneren via iDeal.
 • Bankoverschrijving
  Met het betaalkenmerk op Mijn eenmalige gift betaalt u gemakkelijk via uw eigen bank. Onze bankgegevens vindt u op www.avlfoundation.nl/contact

Bent u gewend om per acceptgiro te doneren? Blijf dan alstublieft geven aan kankeronderzoek. We helpen u graag om te kijken welke (nieuwe) manier van doneren het beste voor u werkt. Neem gerust contact met ons op via: 020-512 28 56 of stuur een mailtje naar: fondsenwerving@nki.nl

, ,

Comments are closed.