Prachtige opbrengst DNA Gala

Wat een geslaagde avond was het! En wat een fantastisch bedrag is er opgehaald tijdens het DNA Gala op zaterdag 24 november: maar liefst € 919.530. Dit bedrag zal besteed worden aan onderzoek naar Immuuntherapie in het Antoni van Leeuwenhoek.

Het grootse benefietgala dat plaatsvond in de RAI Amsterdam werd georganiseerd vanwege het 105-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek. Tijdens het gala konden gasten genieten van een heerlijk diner dat werd afgewisseld met optredens van onder andere illusionist Victor Mids en de Amerikaanse jazz- en gospelzangeres Oletta Adams.

Ook werd er door Marleen Kok en prof. dr. John Haanen van het AVL uitleg gegeven waar het die avond allemaal om te doen was: onderzoek naar Immuuntherapie. Hun uitleg werd kracht bijgezet door het indrukwekkende verhaal van een oud-patiënte die de therapie zelf succesvol had ondergaan.

Aan het eind van de avond kon er geboden worden op exclusieve veilingstukken en konden gasten deelnemen aan een loterij. Dankzij veel gulle gevers is er een fantastisch bedrag ingezameld: maar liefst € 919.530! Een bedrag waar prachtig onderzoek van kan worden gedaan. Wij willen alle donateurs, organisatoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage en inzet. Heel veel dank!

 

Comments are closed.