DNA Gala 2018

In 2018 bestaat het Antoni van Leeuwenhoek 105 jaar. Reden voor een groot benefietgala!

‘Het gala is pas in 2018 maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!’, aldus Jan Roersma, voorzitter van het gala. Tijdens het gala kunnen gasten genieten van een heerlijk diner dat wordt afgewisseld met optredens van bekende artiesten. Ook kan er geboden worden op exclusieve veilingstukken en kunnen gasten deelnemen aan een loterij. Na afloop van het gala is er een geweldige afterparty.

Doel: een fantastisch bedrag bijeenbrengen voor onderzoek naar immuuntherapie onder leiding van prof. dr. Ton Schumacher. Bedrijven kunnen tafels reserveren, maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom. De inschrijving is geopend en kaarten kunnen al gereserveerd worden. 

Wanneer: zaterdag 24 november 2018
Locatie: Elicium ballroom, de RAI Amsterdam.
Tafel: vanaf € 7500*

* Het betreft een tafel voor 10 personen. Er wordt een uitzonderlijk diner geserveerd met bijpassend wijnarrangement én beschikking over een persoonlijke hostess gedurende de avond.

Aanmelden
Wilt u kaarten reserveren of bijdragen op een andere manier? De organisatie van het DNA-gala bespreekt graag met u de mogelijkheden. Zij zijn bereikbaar via telefoon 020-88 00 333 of per email: info@dnagala.nl. 
Meer informatie over het gala leest u op  www.dna-gala.nl

 

 

 

 

 

Comments are closed.