Aanmelden Dam tot Damloop 2020

De ongeëvenaarde sfeer, de route door de IJtunnel, en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken de Damloop extra bijzonder. Ook al voelt de Damloop door alle omstandigheden rondom het coronavirus nu nog ver weg, de inschrijving is geopend. We hopen van harte op 20 september met het team van de AVL Foundation deze legendarische run te mogen lopen. Doe je mee?

Waar loop je voor?
Als deelnemer draag je bij aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Voor betere kankerbehandelingen nu en in de toekomst is onderzoek essentieel. Voor dit onderzoek hebben we topwetenschappers, apparatuur, tijd en vooral geld nodig.

Voor alle inzet ontvang je van ons:
- Het startbewijs voor de 10 Engelse mijl (16,1 km) op zondag 20 september
- Een hardloopshirt van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation
- Een uitnodiging voor een hardloopclinic
- Een plek in het meest gunstige startvak
- Een gezamenlijke kick off
- Een gezellige borrel na afloop

Wat verwachten we van jou:
Wij vragen een minimale sponsorbijdrage van €225 per deelnemer. Om je hierbij te helpen kun je gebruikmaken van ons vernieuwd actieplatform. Daar kun je een persoonlijke actiepagina aanmaken zodat familie, vrienden en bekenden jouw loop eenvoudig online kunnen sponsoren.

 Hoe doe je mee?
- Meld je aan middels onderstaand formulier
- Maak een actiepagina aan
- Start jouw fundraising
- We sturen het startbewijs en hardloopshirt uiterlijk een week voorafgaand aan de Dam tot Damloop naar het opgegeven adres

Gezien de huidige omstandigheden houden we je na aanmelding uiteraard op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Comments are closed.