Dam tot Dam@Home Doe mee!

Ook dit jaar zou een team van de AVL Foundation meedoen aan de Damloop om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Vanwege corona kan de Damloop helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Wij hebben een veilig alternatief bedacht waarmee je je toch nog sportief kunt inzetten voor kankeronderzoek: de Dam tot Dam @Home!

Hoe werkt het?
Met de Dam tot Dam @Home wandel, ren, roei, fiets of skeeler je vanuit huis of bij jou in de buurt. Met z’n allen in het weekend van 20 september. Maar dan individueel. Op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. En een afstand die bij jou past.

Waarom meedoen?
Met jouw deelname zorg je ervoor dat onderzoek naar kanker in het AVL in deze coronatijd door kan gaan. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven en helaas ook op ons kankeronderzoek. De economische krimp heeft gevolgen voor de financiering van ons onderzoek, juist nu we steeds meer ontdekkingen doen. En daarnaast kan door de 1.5-meter samenleving slechts 40% van het normale aantal onderzoekers op het lab aanwezig zijn. Dat heeft enorme gevolgen voor de voortgang van ons onderzoek.

Donaties voor corona-noodfonds
Om vertraging in ons onderzoek op te vangen is extra geld nodig. Bijvoorbeeld voor de inrichting van veilige 1.5 meter-afstand werkplekken in het lab of het beschikbaar stellen van thuiswerkfaciliteiten. Voor een bedrag van € 260 per onderzoeker kan onderzoek vanuit huis direct worden hervat! Daarom komen alle donaties voor de Dam tot Dam @Home ten goede aan het  corona-noodfonds van het Antoni van Leeuwenhoek. Hiermee hopen we ons levensreddend kankeronderzoek op volle kracht voort te kunnen zetten. Doe je mee?

Schrijf je in
1. Ga naar onze speciale actiepagina en kies voor 'Start Actie' om je aan te melden en een actie aan te maken
2. Start je fundraising. Hoe meer en hoe eerder je mensen betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt!

Wat krijg je van ons?
- Bij een sponsorbijdrage van minimaal € 100 ontvang je van ons een sportief verrassingspakket waarvan je prestaties gegarandeerd omhoog schieten!

-Bij een sponsorbijdrage van minimaal € 500 per persoon ontvang je een uitnodiging voor een rondleiding in één van onze labs zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

Comments are closed.