16 november: Vriendenbijeenkomst

Twee keer per jaar nodigen wij al onze vaste donateurs uit voor de Vriendenbijeenkomst. Artsen en onderzoekers praten hen dan bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek- en behandeling.

De betrokkenheid van Vrienden is erg belangrijk voor het Antoni van Leeuwenhoek. Hun steun komt geheel ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek en mede dankzij hen komt de doorbraak in de strijd tegen kanker weer iets dichterbij. We vinden het dan ook erg belangrijk hen op de hoogte te houden bij alles wat er in het Antoni van Leeuwenhoek gebeurt. Om die reden organiseert de Antoni van Leeuwenhoek Foundation twee keer per jaar speciale Vriendenbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden plaats in mei en november met elke editie een ander onderwerp. De eerstvolgende Vriendenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 november en staat in het teken van ons nieuw geopende Centrum voor Kwaliteit van Leven. 

Wilt u ook uitgenodigd worden voor speciale bijeenkomsten als deze? Word dan Vriend van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. U ontvangt dan twee keer per jaar een uitnodiging.

Word Vriend

Comments are closed.