Wandel mee met de Virtuele 30 van Zandvoort

Doe mee met de virtuele 30 van Zandvoort en draag bij aan het onderzoek van dr. Martijn Stuiver. Kies een mooie route in uw eigen omgeving van 30, 18 of 10 km en wandel deze tussen 27 maart en 11 april. Met de speciale app mét live tracking kunt u uw afstand bijhouden.

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation is ook van deze virtuele editie het goede doel! Bij inschrijving kan er een donatie worden gedaan voor kankeronderzoek, of kunnen deelnemers van hun loop een sponsorloop maken. Hiervoor kan eenvoudig een actiepagina worden aangemaakt zodat vrienden, familie of collega’s kunnen sponsoren.

Pact-Paces-Heart studie
De donaties van de virtuele 30 van Zandvoort komen ten goede aan de Pact-Paces-Heart studie. Met deze studie worden de langetermijneffecten van een beweegprogramma tijdens de chemotherapie voor borstkanker onderzocht. Dr. Martijn Stuiver, één van de hoofdonderzoekers: “We kijken vooral of het volgen van een beweegprogramma bescherming kan bieden tegen schade door de chemotherapie aan het hart- en vaatstelsel. Ook wordt er gekeken naar het effect op o.a. kwaliteit van leven, uithoudingsvermogen en cognitieve klachten, zoals verminderd geheugen.”

Aanmelden
Heb je zin in een mooie voorjaarswandeling en wil je bijdragen aan kankeronderzoek?

Meld u hier aan

Pact-Paces-Heart studie

Comments are closed.