Loop jij mee met de Vierdaagse voor kankeronderzoek?

De 105de editie van de 4daagse vindt plaats van 18 t/m 21 juli en je kunt ook dit jaar weer meelopen en bijdragen aan kankeronderzoek. Schrijf je in als deelnemer en maak een speciale actiepagina aan en laat je kilometers sponsoren door familie en vrienden. De inschrijving is geopend voor iedereen. 

Waarom meelopen voor AVL Foundation

Kanker komt nog steeds te vaak voor. We kennen allemaal wel iemand met kanker. Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation zamelt geld in om kwalitatief hoogwaardig kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek voort te kunnen zetten. Help je mee?

Hoe doe je mee voor AVL Foundation?

  • Schrijf je in als deelnemer (individueel of als groep) via Meedoen | 4Daagse
  • Koppel jouw wandelprestatie aan de AVL Foundation als goed doel via Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop! En maak daar je eigen actiepagina aan.
  • Vraag je omgeving om je wandelprestatie te sponsoren om zo geld in te zamelen voor kankeronderzoek

Wat krijg je van ons?

Naast heel veel dankbaarheid krijg je thuis een goodie bag toegestuurd en je mag een kijkje in de keuken nemen in één van onze onderzoekslaboratoria. Een onderzoeker vertelt je dan uitgebreid over zijn werk.

Nijmeegse vierdaagse voor kankeronderzoek
Comments are closed.