Wandel mee met de 30 van Zandvoort

We zijn trots om te melden dat de Antoni van Leeuwenhoek Foundation ook dit jaar weer het goede doel is van het wandelevenement de 30 van Zandvoort. Deze mooie voorjaarswandeling vindt plaats op 24 maart 2018.

Wist u dat deze wandeltocht het meest afwisselende parcours van Nederland heeft? Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de direct omgeving komt samen in deze afwisselende, 30 kilometer lange route. Je wandelt over het Noordzeestand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg.

Liever iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Na afloop is het heerlijk toeven op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.

Goed doel
Ook dit jaar is de Antoni van Leeuwenhoek Foundation het goede doel van dit evenement. Bij inschrijving kan er een donatie worden gedaan voor kankeronderzoek, of kunnen deelnemers van hun loop een sponsorloop maken. Hiervoor kan eenvoudig een actiepagina worden aangemaakt zodat vrienden, familie of collega’s kunnen sponsoren.

Wat: Wandelevenement 30 van Zandvoort
Wanneer: zaterdag 24 maart 2018
Afstand: 30 of 18 kilometer

Aanmelden
Heb je zin in een mooie voorjaarswandeling? Meer informatie over het evenement en aanmelden kan hier.

Comments are closed.