Wandel mee voor kankeronderzoek

Wandelen over strand en door de duinen, cultuur snuiven én het onderzoek in het AVL steunen. Dat kan op 25 maart 2023 tijdens ‘De 30 van Zandvoort’. De prachtige routes van 18 en 30 km leiden u door Nationaal Park Zuid-Kennemerland, langs de Ruïne van Brederode. Als optie kunt u 4 km extra lopen over het circuit van Zandvoort. Lees meer op 30vanzandvoort.nl.

Onderzoek naar sneller signaleren van bijwerkingen
Wandelt u mee? Dan kunt u bijdragen aan het onderzoek van het Centrum voor Kwaliteit van Leven naar het sneller signaleren van bijwerkingen. Mensen die behandeld worden voor kanker hebben vaak veel, en soms zelfs ernstige bijwerkingen van de behandeling. Met slimme draagbare technologie (geavanceerde smart-watches) denkt het AVL die bijwerkingen eerder te kunnen signaleren. Zelfs nog voordat patiënten ze zelf bemerken! Daarmee kunnen ernstige complicaties mogelijk voorkomen worden. Met de donaties van de 30 van Zandvoort kan het Antoni van Leeuwenhoek onderzoeken hoe ze die draagbare technologie daarvoor het beste kunnen inzetten.

Leuk als u meedoet
U kiest zelf hoe ver u wandelt: 18 of 35 kilometer. Daarnaast kunt u op 2 manieren bijdragen aan het onderzoek: doe een donatie bij uw inschrijving of laat u sponsoren door familie en vrienden. Gaat u voor de sponsorloop? Maak dan een actiepagina aan via het actieplatform van de AVL Foundation.

Direct inschrijven voor de 30 van Zandvoort? Meld u hier aan

30 van zandvoort
Comments are closed.