Heeft u iets te vieren?

Bent u binnenkort jarig, gaat u trouwen, viert u een jubileum op het werk en heeft u geen prangende cadeauwens? Overweeg dan om uw gasten te vragen om een donatie voor kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Mail of bel ons even om een speciale actiecode en/of collectebussen aan te vragen.

Begrafenis of crematie

Vaak krijgen wij het verzoek om collectebussen voor bij een begrafenis of crematie. Ook vragen nabestaanden op de rouwkaart vaak een gift voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Beiden zijn mogelijk. Bel of mail ons, en wij zorgen voor collectebussen, een rekeningnummer en de benodigde informatie.

Evenementen

Een benefiet-feest, -gala of -diner behoort tot de mogelijkheden. Bestem een deel van de opbrengst voor kankeronderzoek. Denk ook aan de mogelijkheden om een extra donatie te vragen voor de garderobe, wc of een surplus bovenop elke consumptie.

Sportieve evenementen

Organiseert u (mede) een sporttoernooi of hardloopevenement? Bij inschrijving kunt u een donatie vragen voor het Antoni van Leeuwenhoek. Of doe zelf mee met een sportief evenement en koppel uw sportieve prestatie aan het AVL. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen, fietsen, spinnen, of boksen voor het goede doel. Daarnaast zijn er wellicht zijn er mogelijkheden binnen uw sportschool om iets te organiseren.

Dam tot damloop

Niet sportief?

Geen probleem! U kunt ook andere talenten gebruiken om u in te zetten voor het goede doel. Heeft u een passie voor bakken? Verkoop dan uw taarten, cup cakes of koekjes voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Of zamel geld in met een andere hobby zoals sieraden maken, breien, schilderen of tekenen.

De mogelijkheden zijn oneindig. Kortom, bedenk een actie die bij u past en waar anderen vast wel een donatie voor over hebben!

Taarten bakken voor het goede doel

 

Hoe zet ik een actie op voor de AVL Foundation?

U heeft een idee voor een actie, en nu? Er zijn verschillende manieren om uw actie op te zetten. Het makkelijkste is om een actie op te zetten via ons actieplatform. U volgt dan deze stappen:

  1. Maak een actie aan op het actieplatform en vul uw gegevens, motivatie en streefbedrag in
  2. Deel uw actie met vrienden en familie om zoveel mogelijk geld in te zamelen
  3. Ontvang donaties. Alle online donaties worden op jouw actiepagina bijgehouden. De betalingen worden in een beveiligde betaalomgeving afgehandeld.

U kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken op ons rekeningnummer: NL 26 RABO 0102 9000 00 ter attentie van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Ook kunt u natuurlijk altijd eenvoudig online een eenmalige donatie doen, of Vriend worden van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.