Onjuiste naam in nieuwsbrief

Afgelopen week heeft u als donateur van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation onze nieuwsbrief per post ontvangen. Per abuis is deze helaas verzonden met de verkeerde naam op de envelop en de eventueel meegestuurde acceptgiro. Onze oprechte excuses voor deze verwarring. De nieuwsbrief is ondanks de onjuiste naam wel voor u bestemd.

Uw gegevens
Door de onjuiste naam in combinatie met uw adres, hebben wij het incident conform de AVG  gemeld bij de functionaris gegevensbescherming. We hebben direct een onderzoek ingesteld hoe de verkeerde namen bij de adressen gecombineerd zijn en nemen maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. Met alleen de naamgegevens kan bij ons geen informatie worden opgevraagd over de relatie die u met ons heeft. Graag verzekeren we u via deze brief dat uw gegevens wel goed in onze administratie zijn verwerkt. En ook dat uw bankgegevens niet bij iemand anders terecht zijn gekomen. De fout heeft zich voorgedaan bij het combineren van de namen en adressen voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Donatie apparaat DNA-onderzoek
Bent u voornemens om een donatie te doen naar aanleiding van de oproep in de nieuwsbrief? Wat ontzettend fijn. Heel hartelijk dank. Wilt u hiervoor alstublieft niet de acceptgiro gebruiken die bij de nieuwsbrief was gevoegd. De naam en betalingskenmerk van deze acceptgiro is onjuist. Wij willen u vriendelijk verzoeken uw gift over te maken via internetbankieren of een overschrijvingskaart aan de AVL Foundation onder vermelding van: actiecode 161971.

Antoni van Leeuwenhoek Foundation
IBAN: NL26 RABO 01029 00000
O.v.v.: actiecode 161971

Het is ook mogelijk om uw donatie over te maken via ons online donatieformulier.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via 020-512 2856 of via fondsenwerving@nki.nl. Wij beantwoorden ze graag.

Wij hopen van harte dat u de nieuwsbrief alsnog met veel belangstelling zult lezen en bieden u nogmaals onze oprechte excuses aan.

 

Comments are closed.