Muddy Angel Run

Gezelligheid, geklieder, uitdaging, maar vooral veel lol! Dat zijn de hoofdingrediënten van de Muddy Angel Run. Het 5 km lange parcours is een run speciaal voor vrouwen en geschikt voor jong en oud. Na succesvolle edities in onder andere Frankrijk, Duitsland en België, doet het populaire evenement nu ook Nederland aan.

Donaties
Naast een sportieve, gezellige dag, zet de organisatie zich ook in voor kankeronderzoek: bij elke inschrijving én verkocht merchandise-artikel doneert de organisatie € 1 aan borstkankeronderzoek. Daarnaast kunnen deelneemsters bij inschrijving een losse donatie doen, of van hun loop een sponsorloop maken. Door een persoonlijke actiepagina aan te maken kunnen familie, vrienden en bekenden hen eenvoudig (online) sponsoren.

Onderzoek naar triple negatieve borstkanker
De opbrengsten van alle donaties komen ten goede aan onderzoek onder leiding van dr. Marleen Kok van het Antoni van Leeuwenhoek. Zij doet onderzoek naar triple negatieve borstkanker, een agressieve borstkankervariant die jaarlijks zo’n 2000 tot 3000 vrouwen treft. Marleen Kok: “Omdat er bij triple negatieve borstkanker zo weinig behandelopties zijn en het vaak om jonge vrouwen gaat, is er dringend behoefte aan nieuwe behandelingen. Ik ben daarom heel blij met de steun van de Muddy Angel Run!”

Aanmelden
Wat: De Muddy Angel Run
Wanneer: 30 juni (Eindhoven) en 8 september (Zanvoort)
Aanmelden kan via de aanmeldpagina op de website van de Muddy Angel Run. Wil je van je loop een sponsorloop maken? Maak dan een persoonlijke actiepagina aan.

Gratis kaarten
Veel deelneemsters doen mee met dit evenement omdat een vriendin, kennis of zij zelf te maken hebben (gehad) met borstkanker. Dit wordt erg gewaardeerd door de organisatie van de Muddy Angel Run.  De organisatie stelt daarom 50 gratis startbewijzen (max. 2 kaarten per persoon) beschikbaar voor deelneemsters die zelf met borstkanker te maken hebben, of te maken hebben gehad. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een mail met een korte toelichting naar support@muddyangelrun.com en zij sturen alle informatie voor gratis deelname.

 

Comments are closed.