Een mooie manier om ons te helpen is door Vriend van het Antoni van Leeuwenhoek te worden. 

Vrienden zijn erg belangrijk voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Hun betrokkenheid geeft aan dat onderzoek naar kanker belangrijk is en dat we met hun steun kankeronderzoek kunnen blijven steunen. Vrienden worden nauw bij het Antoni van Leeuwenhoek betrokken om hen op de hoogte te houden van alles wat er in het Antoni van Leeuwenhoek gebeurt:

  • Iedere bijdrage is welkom. Vanaf €25 ontvangt u ons kwartaalblad Antoni thuis, met daarin verhalen van patiënten en medewerkers en nieuws over bijvoorbeeld acties van Vrienden. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Wij zullen u regelmatig uitnodigen om onze gast te zijn bij lezingen, boekpresentaties, rondleidingen of andere speciale bijeenkomsten.
  • Uw gift komt geheel ten goede aan het kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek en dankzij uw bijdrage komt de doorbraak in de strijd tegen kanker weer iets dichterbij.

Hoe word ik Vriend?

Vriend worden van het Antoni van leeuwenhoek is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens en het bedrag dat u wilt doneren en vink 'structurele betaling' aan. U kunt dan zelf aangeven hoe vaak u per jaar een donatie aan ons wilt doen.

Klik hier om het vriend worden formulier in te vullen.

"Onze lieve dochter en mijn lieve zusje Aniek had alles mee. Totdat de kanker heel plotseling letterlijk een barrière in haar leven werd. Tot aan het einde toe bleef ze positief, vol vertrouwen en buitengewoon dapper. Het is die heldhaftigheid die ons nog elke dag drijft. Het is voor haar dat we Vriend van het Antoni van Leeuwenhoek zijn"

Daan, Henriëtte en Jacobien Hendriksz