U bent benoemd tot executeur in een nalatenschap waar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation of het NKI in is opgenomen. Of u nu een notaris bent of een naaste van de overledene, wij overleggen graag over uw werkzaamheden. Een nalatenschap afwikkelen is voor iemand die dit niet dagelijks doet best ingewikkelde materie. Op deze pagina bieden wij u graag wat hulp hierbij.

Contact met AVL Foundation
Heel hartelijk dank dat u gaat zorgen voor de afwikkeling van de nalatenschap. Wij houden graag contact met u en helpen u hier waar mogelijk bij. U kunt ons op werkdagen bereiken via 020-512 9025 of nalatenschappen@nki.nl. Natasja Jansen en Ellen Coster staan graag voor u klaar, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Afwikkeling van een nalatenschap met een goed doel
Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap met een goed doel? Goede Doelen Nederland (Branche organisatie van goede doelen) heeft een aantal handleidingen en voorbeelddocumenten opgesteld. Deze kunt u hier vinden:

Verkoop van onroerend goed
Hoort er ook een huis bij de nalatenschap? Ook daarvoor heeft Goede Doelen Nederland een handleiding opgesteld met tips over taxatie en verkoop. Samen met de Nederlandse Vereniging voor Makelaars heeft zij een model koopovereenkomst opgesteld. Deze documenten vindt u hier:

Bankrekeningnummer AVL Foundation
Het rekeningnummer van de AVL Foundation is NL26 RABO 0102 9000 00 ten name van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Wilt u de naam van de overledene bij uw overboeking vermelden? Dan kunnen wij de ontvangst van de gift aan u bevestigen en u bedanken.

Contact met AVL Foundation

Heeft u een vraag over de afwikkeling van de nalatenschap?
Neem gerust contact op met Natasja Jansen en Ellen Coster via:

T: 020-512 9025
E: nalatenschappen@nki.nl