Gecompliceerde puzzel
In het Nederlands Kanker Instituut, het onderzoeksinstituut van Antoni van Leeuwenhoek, werken zo’n 750 onderzoekers dagelijks aan het oplossen van de gecompliceerde puzzel die kanker heet. Bij het Antoni van Leeuwenhoek zetten we ons er voor in om de beste wetenschappers vanuit de hele wereld aan te trekken. Er werken meer dan 40 nationaliteiten in ons instituut. U kunt met uw bedrijf deelnemen aan het 'Sponsor a Fellow' programma.

Persoonlijk contact
U kunt als onderneming een Fellow sponsoren en zo wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Bedrijven en particuliere sponsors ervaren het persoonlijk contact met onze wetenschappers als zeer inspirerend. Door een jonge onderzoeker te sponsoren, blijven u en uw collega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in kankeronderzoek, wordt ons werk concreet en tastbaar en bent u nauw betrokken bij ons instituut.

Meerjaarse verbintenis
U sponsort een Fellow voor 75.000 euro per jaar, gedurende drie jaar. De onderzoeker presenteert jaarlijks de voortgang van het onderzoek, hetzij op uw bedrijfslocatie zodat u bijvoorbeeld ook relaties kunt uitnodigen, hetzij in het Antoni van Leeuwenhoek. Bij publicaties over het onderzoek wordt uw bedrijf vanzelfsprekend genoemd in de acknowledgements, en u maakt met uw bedrijf deel uit van de Antoni van Leeuwenhoek-community, zo ontvangt u regelmatig uitnodigingen voor bijzondere events en bijeenkomsten. Vanzelfsprekend kunt u via uw eigen communicatiekanalen bekendheid geven aan uw sponsorship van een Fellow. De AVL Foundation zal hier ook aandacht aan geven op de eigen kanalen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Véronique Lecluse, relatiemanager.

T: 020-512 9095
M: 06-13579571
E: v.lecluse@nki.nl

Véronique Lecluse
Relatiemanager bedrijven
T: 020 512 9095
M: 06-13579571
E: v.lecluse@nki.nl