Word AVL Ambassadeur

AVL Ambassadeurs is een actieve business club voor bedrijven die het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen. De AVL ambassadeurs dragen specifiek bij aan het vroeg opsporen van kanker.

Waar wordt het geld aan besteed?

Met kanker is het zaak dat je er zo snel mogelijk bij bent. Hoe eerder, hoe beter. Zo verklein je de enorme impact die de ziekte heeft op de levens van mensen.

Op dit moment wordt het grootste deel van de tumoren nog in een laat stadium van ontwikkeling gevonden. Een veel groter deel van tumoren kan potentieel in een vroeg stadium gevonden worden. Hiervoor moeten we investeren in betere voorselectie voor screening, betere diagnostiek en in innovatie van vroege behandeling. En dat is waar we in het Antoni van Leeuwenhoek met vroegdiagnostiek aan werken.

Met een Centrum voor Vroegdiagnostiek, een uitgebreide databank én intensief onderzoek, kunnen we dit bereiken. Maar dat kunnen we niet alleen. U kunt als AVL ambassadeur helpen om samen met ons deze droom waar te maken.

 

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met relatiemanager Anne Souren via 06-42527388, avlambassadeurs@nki.nl of via het onderstaande contactformulier.

De voordelen voor uw organisatie

Naast uw onmisbare bijdrage aan doorbraken in kankeronderzoek biedt het AVL ambassadeurschap vele voordelen. Zo bent u onderdeel van een netwerk van bedrijven die zich net als u inzetten voor kankeronderzoek. U wordt jaarlijks door middel van twee bijeenkomsten meegenomen in de stappen die we dankzij u hebben kunnen zetten. Daarnaast vermelden we uw bedrijf op onze website en in ons jaarverslag. U ontvangt ons officiële partnerlogo en communicatiekit en u mag afhankelijk van uw bijdrage met uw team komen vergaderen in het Antoni van Leeuwenhoek.

U bent al AVL ambassadeur vanaf €5.000 (excl BTW administratiekosten) per jaar, voor minimaal 3 jaar.

Hieronder alle voordelen op een rij.

AVL ambassadeurs pakketten

 

Wie zijn AVL Ambassadeurs

In de Ledenlijst* treft u een greep uit de bedrijven die zich hebben aangesloten bij AVL Ambassadeurs. Klik op het logo van het bedrijf voor meer informatie over de bedrijfsactiviteiten, de contactpersoon en link naar de website.

* Niet elke deelnemende organisatie wenst mee te worden genomen in de ledenlijst.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met Anne Souren via 06-42527388, avlambassadeurs@nki.nl of het onderstaande contactformulier.  Of kom vrijblijvend naar de eerstvolgende bijeenkomst van AVL Ambassadeurs op 9 september 2024.

AVL Ambassadeurs
Naam