Bijzondere gift Ronald Moerings Foundation

Op 24 november kregen we bezoek van de Ronald Moerings Foundation. Deze foundation bestaat uit een groep ondernemers die zeer betrokken is bij het Antoni van Leeuwenhoek en jaarlijks een financiële bijdrage levert aan kankeronderzoek.

Bijzonder is dat een aantal bedrijven en medewerkers extra acties organiseert om geld in te zamelen. Zoals bijvoorbeeld de fietsclub Hazerswoude Fietsen, die in vijf dagen van Hazerswoude naar Dublin reed. Een tocht van maar liefst 770 km en 7600 hoogtemeters! Het bij elkaar gefietste bedrag werd verdubbeld door één van de werkgevers, Van der Salm, en zo mocht de Antoni van Leeuwenhoek Foundation een prachtige cheque van 25.000 euro ontvangen! Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Wilt u ook met uw bedrijf een bijdrage leveren aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek? Kijk dan op onze Bedrijven pagina voor de mogelijkheden. 

Pieter Heemskerk (organisator fietstocht), René Medema (voorzitter Raad van Bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek), Paul van der Salm (directeur Van der Salm)
Comments are closed.