AVL Centrum voor Celtherapie dankzij donaties

Goed nieuws! Dankzij fantastische giften van een groep betrokken donateurs kan in het Antoni van Leeuwenhoek het AVL Centrum voor Celtherapie worden opgezet en daarmee het onderzoek naar celtherapie worden uitgebreid.

Prof. dr. Emile Voest, internist-oncoloog in het AVL: “Cellulaire therapie is een volgende vorm van immuuntherapie waarvan we heel veel verwachten in de behandeling van kanker. Het AVL wil ook op dit vlak een vooraanstaande rol spelen in de wereld en deze donaties versnellen dit onderzoek enorm."

Een van de donateurs waarop wij in ons onderzoek naar celtherapie mogen rekenen is Reggeborgh Medical.

Dr. Mirre de Noo, directeur Reggeborgh Medical: "Wij geloven in een behandeling op maat voor alle patiënten met kanker. Daarom steunen wij dit veelbelovende project van harte. De laatste jaren is er belangrijk basaal wetenschappelijk onderzoek verricht in het AVL dat absoluut een tastbaar vervolg voor patiënten moet krijgen. Reggeborgh ondersteunt regelmatig wetenschappelijk onderzoek naar ziekten met maatschappelijke impact en hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid.”

Heel veel dank aan alle betrokken donateurs!

Elektronenmicroscoop in het Antoni van Leeuwenhoek

Comments are closed.