Loop mee met de 30 van Zandvoort

Sportorganisatie Le Champion heeft besloten, in navolging op de aangekondigde maatregelen van zorgminister Bruins, dat de 30 van Zandvoort op 28 maart niet doorgaat. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de organisatie altijd voorop.

Op dit moment beraadt de organisatie zich op de vraag hoe om te gaan met deze situatie. Zodra hier meer over bekend is, zullen alle betrokkenen worden geïnformeerd.

Houd voor meer informatie de website van de 30 van Zandvoort in de gaten: www.30vanzandvoort.nl

30 van Zandvoort

Zet je op een sportieve manier in voor kankeronderzoek en loop op 28 maart 2020 mee met de 30 van Zandvoort. Want ook in 2020 is de Antoni van Leeuwenhoek Foundation het goede doel van dit mooie wandelevenement! Wandel 18, 30 of 35 km over het strand en door prachtige natuurgebieden.

Bij inschrijving kan er een donatie worden gedaan voor kankeronderzoek, of kunnen deelnemers van hun loop een sponsorloop maken. Hiervoor kan eenvoudig een actiepagina worden aangemaakt zodat vrienden, familie of collega’s kunnen sponsoren.

Project 'PREFERABLE'
De donaties van de 30 van Zandvoort komen dit jaar ten goede aan het Europese project ‘PREFERABLE’, een project dat in het AVL wordt geleid  door dr. Martijn Stuiver, prof. dr. Neil Aaronson en coördinator Caroline Kampshoff. Dit project richt zich op lichaamsbeweging ter bestrijding van vermoeidheid bij patiënten met uitgezaaide borstkanker.

Dr. Martijn Stuiver legt uit: “Met dit project willen we de gezondheid en het welzijn van patiënten met uitgezaaide borstkanker verbeteren door kankergerelateerde vermoeidheid te verlichten en de gezondheid-gerelateerde kwaliteit van leven te verbeteren met behulp van fysieke training. Deze training is deels begeleid en deels ondersteunt via een speciaal ontwikkelde app. Met de opbrengst van de 30 van Zandvoort kunnen we aanvullende metingen doen om de effectiviteit van dit programma te onderzoeken en kunnen extra onderzoeksvragen worden beantwoord die belangrijk zijn voor de implementatie."

Aanmelden
Heb je zin in een mooie voorjaarswandeling en wil je bijdragen aan kankeronderzoek?
Meld je hier aan

Wat: Wandelevenement 30 van Zandvoort
Wanneer: zaterdag 28 maart 2020
Afstand: 18, 30 of 35 kilometer

Vriend worden

Caroline Kampshoff en Martijn Stuiver

Comments are closed.