SMS DAMLOOP naar 4333

Eind vorig jaar overleed Michaels geliefde en nog veel te jonge vrouw, aan eierstokkanker. In de moeilijke periode die daarop volgde hielp het rennen als frustratie, boosheid, onmacht en verdriet de overhand dreigden te krijgen.

Michael besloot zich aan te melden voor de Dam tot Damloop en stelt zich nu ten doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar aanvullende immuuntherapie bij eierstokkanker. Hij krijgt daarbij steun vanuit de andere kant van de wereld...

RTL4 programma
Michaels broer en diens gezin doen mee aan het RTL4-programma ‘Helemaal het Einde’ en zijn daarvoor geëmigreerd naar Chili. Op 17 september rennen zij samen met Michael de Dam tot Damloop. Michael rent ‘m in Amsterdam, zijn broer met gezin in Chili. Een prachtig initiatief! Benieuwd naar de ontwikkelingen? ‘Helemaal het Einde’ wordt wekelijks uitgezonden op maandagavond om 20.40 uur op RTL 4.

Steun Michael
Wil je Michael steunen? SMS dan ‘DAMLOOP’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3. Je steunt de actie van Michael en draagt bij aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Daarnaast heeft Michael ook een persoonlijke actiepagina waar je Michael kan steunen en een persoonlijk bericht kan achterlaten.

 

 

 

Comments are closed.